КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2018

Урочиста церемонія нагородження переможців та призерів Спартакіади «Ігри юних олімпійців»

Урочиста церемонія нагородження переможців та призерів Спартакіади «Ігри юних олімпійців»

29 травня 2018 року в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та призерів Спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району м. Києва 2018 року «Ігри юних олімпійців».

Організатором заходу виступила Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за підтримки Національного олімпійського комітету України.

З привітальним словом до учасників церемонії звернувся голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак.

«У 2014 році в Оболонському районі міста Києва започатковано Спартакіаду серед школярів «Ігри юних олімпійців». Дуже приємно, що за чотири роки Спартакіада набула надзвичайної популярності серед учнів. Зичу вам доброї вдачі, творчої наснаги, спортивної завзятості, наполегливості у досягнені мети, миру, злагоди, добробуту та перемог!»,- зазначив Олександр Леонідович.

Серед почесних гостей в урочистій церемонії взяли участь  дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор 1996 та 2000 років, п’ятиразова чемпіонка світу та Європи, краща яхтсменка світу 1997 року з вітрильного спорту, начальник управління олімпійського руху Національного олімпійського комітету України Пахольчик Олена Іванівна та бронзова призерка Олімпійських ігор 2004 року, володарка Ліги чемпіонів з гандболу, чемпіонка Всесвітніх ігор та чемпіонату Європи з пляжного гандболу, головний спеціаліст управління олімпійського руху Національного олімпійського комітету України Яценко Олена Миколаївна.

32 команди, це понад 1700 дітей шкільного віку, які взяли участь у змаганнях Спартакіади, представляли загальноосвітні навчальні заклади Оболонського району м. Києва.

Учасники змагалися в усіх видах програми заходу: з футзалу, баскетболу 3х3, волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок, у легкоатлатичному багатоборстві та легкоатлетичної естафеті.

У загально-командному заліку за підсумками результатів змагань Спартакіади переможцем стала команда школи І – ІІІ ступенів  № 8 Оболонського району міста Києва. Друге місце посіла і стала срібним призером Спартакіади команда Навчально-виховного комплексу  «Школа І – ІІ ступенів -ліцей «Управлінські технології « № 240 «Соціум» Оболонського району  м. Києва. Третє місце виборола і стала срібним призером Спартакіади команда  школи  І – ІІІ ступенів № 104 імені О. Ольжича Оболонського району м. Києва.

На урочистій церемонії було нагороджено заохочувальними відзнаками – грамотами управління освіти кращих вчителів фізичної культури Оболонського району м. Києва та подарунками від Національного олімпійського комітету України за вагомий особистий внесок у розвиток та пропаганду фізичної культури і спорту серед учнівської молоді, високий професіоналізм.

Подякою голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації було відзначено переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель Року – 2018»  у номінації «Фізична культура», учителя першої категорії  СШ № 216 Оболонського району м. Києва, у минулому професійного спортсмена, майстра спорту з академічної  веслування, Лазебного –Чоловського Дмитра Миколайовича.

Протягом всієї церемонії нагородження всіх присутніх вітали художні колективи Центру творчості дітей та юнацтва Оболонського району м. Києва.

Щиро вітаємо наших переможців !

 

За інформацією відділу у справах сім"ї, молоді та спорту

 

ФОТОАЛЬБОМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.