Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

Робоча зустріч з керівництвом ТОВ «Бетон Комплекс»

20 квітня 2018 року на території ТОВ «Бетон Комплекс» відбулась чергова робоча зустріч  першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Лелюка Романа Валерійовича та керівництва підприємства.

Під час зустрічі були обговорені проблемні питання ведення діяльності в галузі промисловості, зокрема у виробництві будівельних матеріалів, а також можливості державно-приватного партнерства в цій сфері. Генеральним директором ТОВ «Бетон Комплекс» були продемонстровані виробничі потужності підприємства, представлено технологію виробництва бетонної продукції, зокрема, тротуарної плитки, а також новітню лабораторію, в якій розробляються нові зразки продукції.

ТОВ «Бетон Комплекс» (колишній «Завод залізобетонних виробів  № 5») засноване у 1972 р. З 2006 р. підприємство входить до складу Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська» - флагману у виробництві бетону і ЗБВ на ринку України.

Підприємство спеціалізується на випуску бетонів, будівельних сумішей та конструктивного залізобетону індивідуального проектування і серійного виробництва. Одним із пріоритетних напрямків в забезпеченні потреб сучасного будівництва є виготовлення фігурних елементів мостіння широкого асортиментного ряду під торговими марками «Авеню» та «Авеню Декор».

«Бетон Комплекс» – яскравий приклад підприємства, яке, маючи багатолітній досвід безперервного виробництва, у нові часи кардинально переглянуло свої стратегічні цілі в напрямку освоєння сучасних технологій.

На підприємстві «Бетон Комплекс» працює колектив талановитих та досвідчених спеціалістів. Багатьом з них присвоєно звання «Заслужений працівник промисловості України». Працівники нагороджені орденами, медалями та подяками Київського міського голови за вагомий внесок у розбудову держави.

На підприємстві впроваджена і діє система управління якістю за ДСТУ ISO 9001 – 2009.

Продукція заводу неодноразово була представлена на регіональних та всеукраїнських конкурсах-виставках.

Сектор з питань розвитку промисловості та підприємництва

 

Перейти до спискуВерсiя для друку