КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2018

В Оболонському районі вшанували Героїв Небесної Сотні

В Оболонському районі вшанували Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, в Оболонському районі, з метою вшанування пам’яті про загиблих під час масових акцій протесту Героїв Небесної Сотні, які відстоювали право на свободу та незалежність, голова району Олександр Цибульщак, представники адміністрації, громадські активісти поклали квіти до пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні по вул. Маршала Тимошенка, 16.

День Героїв Небесної Сотні – пам'ятний день, офіційно встановлений з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Герої Небесної Сотні стали для кожного з нас прикладом мужності, патріотизму та свободи духу. Ми не маємо права забути про подвиг людей, які у вирішальний для країни час пожертвували собою та змінили хід історії нашої держави.

Всі герої живі доти, доки ми їх пам’ятаємо. Світла пам'ять Небесній сотні!

Нагадаємо, завтра, 21 лютого 2018 року, о 16:00 відбудеться урочисте відкриття Світлиці Української Гідності в приміщенні Центральної районної бібліотеки ім. А.Гайдара для дітей (просп. Героїв Сталінграда, 51 б).

ФОТОАЛЬБОМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.