КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2018

В Оболонському районі відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

В Оболонському районі відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

18 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Оболонському районі відбулись урочистості за участю представників районної та міської влади, воїнів-інтернаціоналістів – членів Оболонської районної Спілки ветеранів Афганістану та мешканців району.

О 9:00 в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Прирічна, 5) відбулась панахида за загиблими воїнами-інтернаціоналістами. Після чого всі охочі взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам – захисникам Вітчизни у сквері на вул. Мате Залки, 7/5.

«В ці дні ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу. Ми низько схиляємо голови в пам’ять про ваших бойових друзів, які не повернулися з війни, та розділяємо біль втрати з їх рідними та близькими» - зазначив  голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак та побажав усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я та щастя, впевненості у завтрашньому дні, родинного затишку, благополуччя та довгоочікуваного мирного неба над нашою державою.

Також слово для привітання брали військовий комісар Оболонського районного у м.Києві військового комісаріату Вадим Слєпко, депутат Київської міської ради Володимир Старовойт, голова Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький.

Поклавши квіти до пам’ятника, учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання

ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.