Головна  →  Новини  →  14 лютого 2018

На засіданні комісії з питань ТЕБ та НС обговорили стан пожежної безпеки в районі

14 лютого 2018 року о 10.00 в актовому залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації під керівництвом першого заступника голови Оболонської РДА Лелюка Романа Валерійовича було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва, на якому було розглянуте питання:

"Про заходи щодо посилення протипожежного стану у житлово-комунальних установах, закладах освіти, торгівлі, культури, оздоровчо-лікувальних закладах та закладах соціального захисту населення в Оболонському районі, усунення недоліків, виявлених при проведенні позапланових перевірок техногенної і пожежної безпеки інспекторським складом Оболонського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві".

На засідання були запрошені керівники підприємств, установ та організацій Оболонського району, а також представники Оболонського РУ ГУ ДСНС України у місті Києві.

Перший заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва Роман Лелюк розпочав засідання та повідомив присутнім, що за минулий рік в Оболонському районі сталося 523 пожежи (проти 479 у 2016 році, що на 9 % більше). Збитки від пожеж склали 13 млн. 77 тис. 468 грн., і найтрагічніше те, що під час пожеж загинуло 8 людей та травмовано 11, тому питання посилення протипожежного стану є дуже важливим та актуальним на сьогодні.

В обговоренні взяли участь представники Оболонського РУ ГУ ДСНС України у місті Києві, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району міста Києва», управління житлово-комунального господарства Оболонської РДА, управління освіти Оболонської РДА та управління охорони здоров’я Оболонської райдержадміністрації.

За результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації підготовлено протокол, в якому надані доручення керівникам підприємств, установ та організацій Оболонського району провести роботу щодо усунення недоліків, виявлених під час перевірки інспекторами Оболонського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві  пожежної та техногенної безпеки.

За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуацій

Перейти до спискуВерсiя для друку