КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2018

Відбувся тематичний короткостроковий семінар «Засади державної антикорупційної політики в Україні. Закон України «Про запобігання корупції»

1 січня 2018 року в Україні розпочався другий етап електронного декларування. З метою роз’яснення основних положень законодавства щодо заповнення е-декларацій 13 лютого 2018 року о 16:00, відповідно до Плану-графіку підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування на 2018 рік, затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 26.12.2017 №1672, відбувся тематичний короткостроковий семінар «Засади державної антикорупційної політики в Україні. Закон України «Про запобігання корупції» для працівників Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Учасники семінару мали можливість дізнатися про ключові положення законодавства та всі нововведення щодо порядку заповнення та подання е‑декларацій. Під час семінару кандидат юридичних наук, доцент кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України Марчук Ростислав Петрович висвітлив базову інформацію, яка допоможе правильно заповнити е-декларацію, відповів на всі проблемні питання, що виникають в процесі її заповнення, а також звернув увагу на відповідальність за порушення вимог фінансового контролю.

За інформацією головного спеціаліста з питань взаємодії

з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.