Головна  →  Новини  →  13 лютого 2018

Під головуванням Олександра Цибульщака відбулась апаратна нарада

Під головуванням Олександра Цибульщака відбулась апаратна нарада

Сьогодні, 13 лютого 2018 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участю першого заступника голови Романа Лелюка, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада. 

Під час наради, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1.  Про підсумки розгляду звернень громадян в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації за підсумками 2017 року на виконання вимог Указу Президента України № 109/2008 від 07.02.2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади і місцевого самоврядування» (доповіла: Юсупова Тетяна Іванівна – в.о. начальника відділу роботи із зверненнями громадян).

2. Про підсумки розгляду звернень громадян в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації за підсумками 2017 року, які надійшли через КБУ «Контактний центр міста Києва» (доповіла: Шумиловська Наталія Георгіївна – завідувач сектору реагування на звернення громадян відділу роботи із зверненнями громадян).

3. Про результати роботи відділу інформаційних технологій та забезпечення захисту інформації за 2017 рік (доповів: Денисенко Ігор Віталійович – начальник відділу інформаційних технологій та забезпечення захисту інформації).

За результатами проведення наради складено протокол доручень.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку