Головна  →  Новини  →  23 січня 2018

В Оболонській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

Сьогодні, 23 січня 2018 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участю першого заступника голови Романа Лелюка, заступника голови Сергія Блохова, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада. 

Під час наради, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1.  Про захист прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Оболонського району м. Києва (доповіла: Бурлака Алла Сергіївна – начальник Служби у справах дітей).

2. Про надання соціальних послуг сім'ям та особам, які опинились в складних життєвих обставинах, за 2017 рік (доповіла: Дмитрієва Олена Миколаївна – директор Оболонського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).

3. Про інклюзивний освітній простір як метод соціальної адаптації дітей з особливими освітніми потребами (доповідачі: Першко Галина Олексіївна–завідувач відділу спеціальної та інклюзивної освіти науково-методичного центру управління освіти та Кравчук Наталія Іванівна – директор школи І-ІІІ ступенів № 168).

За результатами проведення наради складено протокол доручень.

Перейти до спискуВерсiя для друку