Головна  →  Новини  →  12 січня 2018

Живий Ланцюг Соборності об'єднає береги Дніпра 22 січня

22 січня відбудеться 11-та акція «Об'єднай береги Дніпра "Живим" ланцюгом Соборності». Більше двох тисяч киян долучаться до символічного обєднання берегів Києва на згадку 99-тої річниці підписання IV Універсалу об’єднання УНР і ЗУНР у Соборну Україну та розгорнуть 30-метровий прапор України на мосту Патона.

Збір учасників починається о 7:30 біля двох локацій: на правому березі - біля станції метро “Дружби Народів”, на лівому березі - біля метро “Лівобережна”. Біля мосту Патона збір учасників відбувається до 08:00 на зупинці громадського транспорту біля мосту зі сторони Русанівської набережної (лівий берег) та на в’їзді на міст Патона (правий берег).

Після об’єднання обох берегів Дніпра, учасники акції спільно виконають гімн України, а також вшанують пам'ять Героя України, Сергія Нігояна, що був убитий 22 січня 2013 року та всіх борців, що поклали своє життя за Українську Державу, запаливши свічки.

Після цього всі учасники рушать в бік лівого берегу, де на них чекатиме гарячий чай, та теплий гурт однодумців, святковий салют. Всі учасники отримають роздруковану версію IV Універсалу, а також пам’ятну жовто-блакитну стрічку на згадку про акцію. Тут же відбудеться і конкурс на найкращий малюнок на обличчі та фотосесія. О 18:00 відбудеться святковий концерт в приміщенні кінотеатру "Кінопанорама" (вул. Шота Руставелі, 19), вхід вільний.

 

vechirniykiev.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку