Головна  →  Новини  →  29 грудня 2017

Щиро вітаю всіх із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим! - Олександр Цибульщак

Щиро вітаю всіх із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим! - Олександр Цибульщак

Дорогі оболонці!

Новорічна та різдвяна пора переповнює наші серця радістю, вірою та надією. Ми дорослішаємо, але все ж намагаємось зберегти у собі віру в диво, відчуття піднесення та очікування під Новий рік чогось неймовірного, радісного і теплого. І я впевнений, що і цього року наші рідні та близькі обов’язково подарують нам родинне тепло, свої усмішки та любов.

Рік, що минає, зовсім скоро стане ще однією сторінкою історії, але в нашій пам'яті залишаться яскраві події, нові досягнення та перемоги, які він приніс. Проводжаючи старий рік, ми за традицією підводимо підсумки та будуємо нові плани, сподіваємось, що Новий рік принесе нам здійснення найзаповітніших мрій.

Напередодні Нового року всі загадують бажання та вірять, що вони обов’язково здійсняться. Тож, бажаю, щоб здійснилось все те, про що так давно мріяли, щоб вас ніколи не полишала віра у добро та у свої сили.

Давайте увійдемо в новий рік з чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов'ю до наших рідних і близьких.

Нехай прийдешній рік буде для Вас вдалим і плідним, роком нових можливостей та досягнень, наповнений яскравими подіями та добрими справами.

 

 

З найкращими побажаннями та повагою
Голова Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                                       Олександр Цибульщак

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку