КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2017

В День Святого Миколая запалила вогні головна ялинка Оболонського району

В День Святого Миколая запалила вогні головна ялинка Оболонського району

Одним з найулюбленіших зимових свят у дітей є свято Святого Миколая. Діти з нетерпінням чекають щедрого Миколая, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину та дарує подарунки слухняним та добрим дітям.

Тому не дивно, що саме сьогодні в нашому районі розпочались новорічно-різдвяні свята. На майданчику біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Святий Миколай разом з мешканцями та першим заступником голови Романом Лелюком запалили вогні головної новорічної красуні Оболонського району.

«Наша ялинка цього року особлива – музична: вона прикрашена незвичайними іграшками - музичними символами, і буде радувати оболонців і наших гостей аж до самого Водохреща новорічно-різдвяними мелодіями. Вітаю усіх з Днем Святого Миколая, з прийдешніми Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Я бажаю усім нам миру, здоров'я, сил і терпіння. Я впевнений, ми подолаємо всі негаразди, адже ми віримо в нашу країну, наших талановитих, мужніх, сильних українців! Нехай у ваших родинах завжди панує любов, взаємоповага, порозуміння і затишок!, - зокрема побажав Роман Валерійович, вітаючи  оболонців з початком новорічно-різдвяних свят.

На головному майданчику перед гостями свята виступали театр розваг „Балаганчик” Центру творчості дітей та юнацтва Оболонського району м.Києва, гурт «Козацькі забави», вокально-хореографічний ансамбль «Україночка», викладач класу естрадного вокалу Дитячої школи мистецтв № 5 Скурська Діана, вихованці дитячих творчих колективів району.

Дітлахи охоче брали участь у веселих конкурсах, жвавих іграх, розвагах та забавах, водили хоровод разом із Святим Миколаєм, Сінгуркою та Собачкою – символом Нового року.

Відтепер новорічна ялинка даруватиме святковий настрій упродовж усіх новорічних та різдвяних свят.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.